0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

Επιστροφές και ακυρώσεις

Επιστροφές και ακυρώσεις

Επιστροφή προϊόντων

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του:

α) στην περίπτωση στην οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας παραλάβατε λανθασμένο προϊόν (λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, κατεστραμμένο κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία κλπ.). Σε αυτή την περίπτωση, έχετε την επιλογή να επιστρέψετε το προϊόν εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα τιμολόγησής του και η εταιρία μας θα σας το αντικαταστήσει άμεσα αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, λανθασμένου και νέου προϊόντος.

β) στην περίπτωση στην οποία υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν το προϊόν που παραλάβατε παρουσιάζει αποδεδειγμένα πραγματικό ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε και είτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του, είτε επιστροφή των χρημάτων σας (εφόσον δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση). Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή της επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε την επιλογή να επιστρέψετε το προϊόν εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα τιμολόγησής του.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός των αναφερόμενων χρονικών διαστημάτων, τότε η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας μας.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με πιστωτική/χρεωστική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Προϋποθέσεις:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και να προχωρήσουμε σε αντικατάστασή του (εφόσον είναι διαθέσιμο) ή επιστροφή χρημάτων πρέπει:

α) Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από την εταιρία μας (να είναι διαθέσιμα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή π.χ. τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη πληρωμής).

β) Να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό όταν:

  • δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή του προϊόντος
  • έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτό που είδατε στο industry24.gr
  • δεν δουλεύει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον αυτό γίνει έγκαιρα και πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή της. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας μας είτε τηλεφωνικά, είτε με email.

Share via:

Powered by mediaplanners.gr